Gogosari in sos

de Constelatialeu in Conserve, 1 Noi 2014 | 5854 vizualizari

 

De data asta m-am inspirat din gradina Diei ,ca tot ea e vinovatul de serviciu si am zis sa ma uit si-n gradina ei.....Pentru ca am gasit niste gogosari mari frumosi si ieftini,contrar datei la care i-am gasit...acum o luna erau 5-6 lei kg ,acum i-am luat cu 2 lei kg.In fine ,i-am facut placerea leutului sa-i pun gogosar in sos.......

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosar
  • 800 g pasta tomate
  • 500 g zahar
  • 500 ml ulei
  • 500 ml otet
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • frunze de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Mai intai spalam si taiem gogosarul in bucati potrivite.Asezam tuciul pe foc si punem toate ingredientele si lasam sa dea intr-un clocot.Apoi punem gogosar cat sa fie acoperiti si ii lasam sa dea in 2 clocote si apoi ii scoatem cu un spumar.Prodedam la fel pana terminam gogosarul.Borcanele spalate si uscate le umplem cu gogosar,care a stat un pic sa se raceasca.Umplem borcanele si apoi turnam sosul peste ei,avand grija sa scoatem aerul din borcane si frunzele de dafin,sa nu se amarasca.Capacim bine borcanele si la bagam la cuptor,cuptor ce a fost incins bine,lasam sa se raceasca si apoi le depozitam in camara sau beci.....

TIPS-URI

1

sa avem grija sa nu lasam seminte de gogosar,acestea pot fermenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

02.11.2014, 10:38

Foarte buni!

MOKUSKA 1

02.11.2014, 12:28

...un deliciu e reteta..folosesti in loc de ketchup sau e muratura?

Constelatialeu 1

02.11.2014, 12:31

Moku,e muratura...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos